Servicii foto - Video

Foto-Nunta
Fotograf Nunta
video-nunta
Video Nunta
ttd- poza
Trash The Dress
foto-botez
Fotograf Botez
video-botez
Video Botez
Cabina Foto
Cabina Foto

live band va ofera servicii foto-video de cea mai buna calitate

Va oferim o gama larga de servicii foto-video grupate in pachete ce pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client.
Ne mandrim cu echipele noastre de fotografi si videografi profesionisti care au demonstrat de fiecare data ca experienta acumulata, implicarea si pasiunea cu care trateaza fiecare proiect in parte pot duce la rezultate spectaculoase.

Se apropie nunta si nu ai totul planificat? Nicio problema, echipa noastra iti ofera cele mai bune solutii pentru organizarea evenimentului.

In functie de cerinte si buget, oferim pachete flexibile si solutii optime pentru organizarea evenimentului in cele mai mici detalii.

Oferim pachete complete ce includ muzica, foto video si multe alte servicii. Pachetele se pot personaliza in functie de nevoile si bugetul fiecaruia.
5
ani experienta
25
prioecte finalizate
0 %
recenzii pozitive
"Vroiam sa va multumim pentru ajutor in alegerea formatiei. Atat Manuela cat si Ionut au niste voci minunate, dar si colegii lor s-au ridicat la aceleasi asteptari. Zi frumoasa si succes in tot ceea ce faceti!"
Florentina si ionut
“Buna ziua doresc sa va multumesc ptr echipa pe care mi-ati trimis-o. Au fost minunati baietii..au reusit sa dea culoare petrecerii...asteptam cu nerabdare pozele ptr care ii multumim extrem de tare fotografului...a fost de nota 10...o zi buna💙💙🤗🤗🤗😘😘😘”
Eliza Florescu