Taraf

FORMAȚIE NUNTA LIVE BAND

Formația Live Band este alcătuită din instrumentiști profesioniști, membri ai Ansamblurilor Folclorice Cununa Carpatilor si Ciocarlia si are in componenta: solist/solista vocal, vioara, clape, clarinet/saxofon, acordeon, tambal, contrabas.

Formatia Live Band abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale internationale.

LIVE BAND este una dintre cele mai de succes formatii de nunta avand in componenta atat instrumentisti de mare valoare, membri ai ansamblurilor populare Ciocarlia sau Cununa Carpatilor cat si solisti renumiti cu o bogata activitate muzicala, cunoscuta publicului larg atat din spectacole live cat si din aparitiile media. Datorita profesionalismului, experientei, prezentei scenice deosebite si mai ales diversitatii repertoriului abordat, formatia LIVE BAND creeaza la orice eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez sau petrecere corporate o atmosfera destinsa, plina de joc si voie buna.

Avem la baza formula tarafului de nunta instrumentistii putand acompania atat solisti de muzica populara cat si solisti de muzica usoara/cover. Repertoriul formatiei a fost adaptat in conformitate cu evolutia pietei muzicale. Astfel, muzica abordata este atat muzica populara si lautareasca, dar au fost introduse si piese din noi stiluri: muzica usoara, caffe-concert, muzica ambientala, rock si altele. Fiecare client are posibilitatea sa aleaga de la unul pana la 4 .