Taraf

Taraf Nunta Live Band

Taraful Live Band este format din membri ai Ansamblurilor Folclorice Cununa Carpatilor si Ciocarlia si are in componenta: solist/solista vocal, vioara, clape, clarinet/saxofon, acordeon, tambal, contrabas.

Taraful Live Band abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale internationale.

LIVE BAND este una dintre cele mai de succes formatii de nunta avand in componenta atat instrumentisti de mare valoare, membri ai ansamblurilor populare Ciocarlia sau Cununa Carpatilor cat si solisti renumiti cu o bogata activitate muzicala, cunoscuta publicului larg atat din spectacole live cat si din aparitiile media. Datorita profesionalismului, experientei, prezentei scenice deosebite si mai ales diversitatii repertoriului abordat, formatia LIVE BAND creeaza la orice eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez sau petrecere corporate o atmosfera destinsa, plina de joc si voie buna.

Avem la baza formula tarafului de nunta instrumentistii putand acompania atat solisti de muzica populara cat si solisti de muzica usoara/cover. Repertoriul formatiei a fost adaptat in conformitate cu evolutia pietei muzicale. Astfel, muzica abordata este atat muzica populara si lautareasca, dar au fost introduse si piese din noi stiluri: muzica usoara, caffe-concert, muzica ambientala, rock si altele. Fiecare client are posibilitatea sa aleaga de la unul pana la 4 sau 5 solisti preferati.

Seriozitatea si profesionalismul cu care venim în întampinarea fiecaruia dintre clientii nostri si multitudinea de posibilitati pe care o oferim in alegerea solistilor (atat de muzica populara cat si usoara), ne claseaza in topul preferintelor acestora.

Ne mandrim cu un colectiv de profesionisti, specializati in diverse genuri muzicale incepand de la muzica populara traditional romaneasca din toate zonele tarii, pana la cover-uri, balade, jazz, café-concert, etc.