DJ - Lumini - Sonorizare

Servicii complete pentru orice eveniment

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment (nunta, botez, petrecere privata, aniversare, lansare, conferinta, congres, simpozion). Oferta noastra include dj profesionist, sonorizare pentru orice tip de incapere dar si pentru exterior, servicii profesionale de foto video, scena, videoproiectie, artisti, formatii de jazz, muzica clasica, muzica populara, muzica usoara, taraf, dansatori profesionisti si multe altele.

Se apropie nunta si nu ai totul planificat? Nicio problema, echipa noastra iti ofera cele mai bune solutii pentru organizarea evenimentului.

In functie de cerinte si buget, oferim solutii optime si pachete personalizate pentru organizarea evenimentului in cele mai mici detalii.

Pachete flexibile adaptate nevoilor fiecarui client si oferte promotionale ce includ servicii gratis si reduceri de preturi.

5
ani experienta
25
prioecte finalizate
0 %
recenzii pozitive
“Vroiam sa va multumim pentru ajutor in alegerea formatiei. Atat Manuela cat si Ionut au niste voci minunate, dar si colegii lor s-au ridicat la aceleasi asteptari. Zi frumoasa si succes in tot ceea ce faceti!”
Florentina si Ionut
"Buna ziua doresc sa va multumesc ptr echipa pe care mi-ati trimis-o. Au fost minunati baietii..au reusit sa dea culoare petrecerii...asteptam cu nerabdare pozele ptr care ii multumim extrem de tare fotografului...a fost de nota 10...o zi buna💙💙🤗🤗🤗😘😘😘"
Eliza Florescu